Karijera sa Bosnet Group

„Bosnet Group“ je moderna fabrika koja posluje prema svim standardima koji se danas traže na tržištu, s posebnom stručnošću u području istraživanja i razvoja proizvodnje, napredne tehnologije, upravljanje proizvodnjom i sistematske kontrole kvalitete.

Naše ideje i iskustva stvaraju mogućnosti za niz različitih karijera. Naši zaposlenici rade u uskoj suradnji s klijentima, univerzitetima, istraživačkim institutima koji garantuju u prvom planu našu poziciju na samom vrhu znanja. Naša firma donosi sve ono što naši kupci očekuju od nas- visoke standarde i kvalitet.

Zajedno sa našim kupcima naši zaposlenici daju dodatnu vrijednost razvojnom području koje određuje naše kupce, te se time razlikuju od konkurencije.


Misija

Mi djelujemo u skladu pet načela: načelo kvalitete, odgovornosti, uzajamnosti, efikasnosti i korektnosti prema pristupu  poslovanju. Oni nas ujedinjuju kroz generacije, geografske prostore, jezike kojim govorimo i kulture kojima pripadamo.

Vizija

Biti prepoznatljiva kompanija u korištenju savremenih inovativnih tehnologija na području Europe i Svijeta. Unaprijeđivanje postojećih i kreiranje novih proizvoda i usluga u skladu sa promjenama u poslovnom i socijalnom okruženju, kontinuirano ulaganje u vlastiti kadar i biti spreman stvarati i širiti saradnju i pozitivnu energiju.

Kako

Unaprijeđivanje postojećih i kreiranje novih proizvoda i usluga u skladu sa promjenama u poslovnom i socijalnom okruženju, kontinuirano ulaganje u vlastiti kadar i biti spreman stvarati i širiti suradnju i pozitivnu energiju. Biti stalno biti na raspolaganju klijentu, zaposlenicima i partnerima. Zadovoljstvo našeg klijenta je i naše zadovoljstvo.

Kontakt informacije
+387 33 42 86 81
info@bosnet.ba
6 mart bb
71240, Hadžići
Bosnia and Herzegovina