Fabrika za proizvodnju hrane za kućne ljubimce i ribe

  Kontakt     Asortiman proizvoda

Najkvalitetniji sastojci

Samo najkvalitetnij sastojci su dovoljno dobri, i mogu se koristiti u našoj proizvodnji. Lososovo brašno i ulje kao i svježe crveno meso sa visokim sadržajem biološki dostupnih proteina omogućavaju pravilan rast i razvoj.

Pravljeno sa ljubavlju

Ekstra veliku porciju ljubavi možete pronaći u svakoj vrećici naše hrane.

Savremena tehnologija

Najsavremenija švicarska tehnologija iz oblasti proizvodnje hrane za životinje garantuje da će se sva naša ljubav prema životinjama i pažljivo odabrani sastojci pretočiti u hranu za kućne ljubimce i ribe na koju smo ponosni.

Pretplatite se na naš newsletter!
Klik
Tehnologija i kvalitet
Asortiman proizvoda
NAŠE PROIZVODE MOŽETE PRONAĆI

O NAMA

„Bosnet Group“ je moderna fabrika za proizvodnju hrane za ribe i kućne ljubimce koja posluje prema svim standardima koji se danas traže na tržištu, s posebnom stručnošću u području istraživanja i razvoja proizvodnje, napredne tehnologije, upravljanje proizvodnjom i sistematske kontrole kvalitete. „Bosnet Group“ radi sa najsavremenijom Švicarskom tehnologijom. Recepture koje koristimo su nastale u saradnji sa istaknutim norveškim nutricionistima.


U Europi smo prepoznati proizvođač koji posjeduje takvu tehnologiju i ta činjenica daje Grupaciji modernu proizvodnu platformu. Kvalitet naše tehnologije, opreme i finalnog proizvoda predstavlja temelj naše fabrike za proizvodnju hrane za ribe i kućne ljubimce. Bosnet Group je u BiH jedina fabrika za razvoj, proizvodnju i prodaju hrane za ribe i kućne ljubimce. Naš cilj je biti i ostati prepoznatljiva kompanija u korištenju savremenih inovativnih tehnologija na području Europe i svijeta. Kontinuirano radimo na unaprijeđenju postojećih i kreiranju novih proizvoda i usluga u skladu sa promjenama u poslovnom i društvenom okruženju. Kontinuirano ulažemo u vlastiti kadar i te stvaramo i širimo saradnju i pozitivnu energiju.

Kontakt informacije
+387 33 42 86 81
info@bosnet.ba
6 mart bb
71240, Hadžići
Bosnia and Herzegovina